Saturday, November 13, 2010

Persembahan Kami





antara aksi2 sebelum persembahan


Salam..

Inilah klip2 video persembahan kami..nak kate hebat tidaklah, cume bolehla dijadikan kenangan terindah buat brilliant aulad harapnya..

video

Month In Islam(idea cikgu Akem) nyanyian 15orang murid dgn pakaian seragam hari jumaat, butterfly cikgu tampal di songkok setiap murid lelaki jd cute sgt bleh menari zapin dah..hee..yg girls plak pakai cekak rambut berbunga yg dibuat oleh Cikgu Ain n Kak Tini dibantu oleh Teacher Nurul (malam2 buat sampai tertido)..


video

Persembahan Kedua: Bunyi Gitar yang asalnya nak wat lagu Nobody Wondergirls tp susah plak, so cikgu Ain tuka jd tarian twist yg dicadangkan oleh Cikgu Eela..pakaian direka dan dibuat oleh Ain&Mom Design..yang kelakarnye, spek itam sepatutnya dipakai supaya nampak unsur2 agogo nye, tp dorg terlupa pakai lak..hihihi..sangkut kat leher baju je..MyEm0.Com



video

Persembahan Terakhir: tarian lagu Baby Justin Bieber..memang mendapat tepukan gemuruh drpd murid skjengka8..maklumlah lagu ni tengah hot dikalangan anak2 muda masa kini..yang penari2nya pun bukan main confident lagi..berlagak aje naik pentas..heheMyEm0.Com

Harap anda semua terhibur!

Friday, November 12, 2010

Brilliant Aulad 2010~We Made It!Yeahh!!!



Alhamdulillah..berakhir sudah graduasi prasekolah SK Jengka 8 a.k.a d brilliant Aulad..cikgu Ain xsempat ambil gamba ms hr graduasi, mklmlah brilliant aulad ni mcm2 keletah yg comel smpi xterlayan..seb bek dh ambil gamba awal2 lagi..



Yang ni gamba baling2 topi..cute,kan?heee..ni idea cikgu Ain la ni, nak wat aksi mcm bdak 'U' lepas konvo..baling2 pun terkena Guru Besar kat tengah2 tu n xnampak muka Kak Tini..Maaf ye Puan Sarimah n Kak Tini..

Semoga berjaya dunia dan akhirat buat brilliant aulad sesi 2010..ha, tahun depan jgn nak sibuk2 kacau cikgu kat prasekolah..cikgu Ain dah ade anak baru..hehe