Saturday, November 13, 2010

Persembahan Kami





antara aksi2 sebelum persembahan


Salam..

Inilah klip2 video persembahan kami..nak kate hebat tidaklah, cume bolehla dijadikan kenangan terindah buat brilliant aulad harapnya..

video

Month In Islam(idea cikgu Akem) nyanyian 15orang murid dgn pakaian seragam hari jumaat, butterfly cikgu tampal di songkok setiap murid lelaki jd cute sgt bleh menari zapin dah..hee..yg girls plak pakai cekak rambut berbunga yg dibuat oleh Cikgu Ain n Kak Tini dibantu oleh Teacher Nurul (malam2 buat sampai tertido)..


video

Persembahan Kedua: Bunyi Gitar yang asalnya nak wat lagu Nobody Wondergirls tp susah plak, so cikgu Ain tuka jd tarian twist yg dicadangkan oleh Cikgu Eela..pakaian direka dan dibuat oleh Ain&Mom Design..yang kelakarnye, spek itam sepatutnya dipakai supaya nampak unsur2 agogo nye, tp dorg terlupa pakai lak..hihihi..sangkut kat leher baju je..MyEm0.Com



video

Persembahan Terakhir: tarian lagu Baby Justin Bieber..memang mendapat tepukan gemuruh drpd murid skjengka8..maklumlah lagu ni tengah hot dikalangan anak2 muda masa kini..yang penari2nya pun bukan main confident lagi..berlagak aje naik pentas..heheMyEm0.Com

Harap anda semua terhibur!

0 comments: