Thursday, March 10, 2011

Kejohanan Balapan dan Padang SK Jengka 8 2011

Salam..
Pada 24 Feb yg lepas, Sk Jengka 8 telah mengadakan Kejohanan Balapan dan Padang a.k.a Hari Sukan Skola..hehe..Brilliant Aulad mestila ambil bahagian juga..tp cikgu Ain yang takde..hari tuh kena plak g taklimat sistem maklumat prasekolah di PPD Maran..hu, xdpt join kemeriahan hari sukan..

Acara2 yang brilliant aulad sertai : Lumba Lari 40m, Cari gula-gula dalam tepung, Tiup belon sampai pecah dan acara fav kutip gula-gula terbuka utk sume kanak-kanak 6 tahun ke bawah...

Mari2 tengok gamba kami...
bersiap sedia untuk perbarisan, girls pakai reben kat kepala ala2 princess gitu..boys plak pakai mantel superman kat belakang..heee

brilliant aulad's soldiers


acara lumba lari 40m..


adik rasyiqah sedang tiup tepung..mane gula-gula ni..

tiup belon sampai pecahhh!!



wira dan wirawati bergerak pulang ke khemah selepas selesai bermain..



Brilliant aulad seronok sgt dpt bersukaneka hari tu..sayang cikgu xde hari tu..huu..


video
video persembahan pompom murid pra ms hari sukan..xberapa jelas..kami tiru korean froggy dance


0 comments: