Thursday, February 26, 2009

Siri Awal Tulis oleh Pn Surayah


~^-^~Hari semalam 26 Feb 09 sy menghadiri pelancaran Siri Awal Tulis untuk kanak-kanak berusia lingkungan 4 hingga 6 tahun..apa yang menarik, siri ini dihasilkan oleh lecturer sy, Pn Surayah Zaidon..pada pandangan sy memang buku ini perlu dibeli oleh guru sebagai panduan untuk mengajar kanak-kanak menulis dengan betul..untuk ibu bapa yang prihatin pula,dh tentu berbaloi kerana hasilnya, tulis anak-anak akan cantik..tidaklah seperti cakar ayam kerana anak-anak melalui proses yang sistematik dan betul untuk menulis..secara berperingkat daripada mudah kepada senang..
Seperti dlm gambar ini, ada 4 siri buku ini iaitu; 1. Garisan-garisan asas, 2.Menulis huruf besar, 3. Menulis huruf kecil & 4. Menulis nombor. Satu set siri ini berharga RM22.50..wah..kira promotion jugak ni ye Pn Surayah..hehe..sy dah tempah dgn penulis buku ini..tak lama lagi dapatla..insyaAllah...ingat nak beli juga untuk afif anak sedara saya satu set..

3 comments:

Dzulhakim Baharom said...

she's my thesis supervisor!

bertuah jadi student dia, dapat student price Rm20 saja. =)

ain said...

ye dzulhakim..kite dpt rm20 shj..rm22.50 adalah harga pasaran

Anonymous said...

kat mana nak beli ni yer