Saturday, April 10, 2010

Get Well Soon Erffan

Sudah lebih dua minggu Erffan MC, sebab patah tangan ms cuti sekolah hari tuh..rindu jugak brilliant aulad kat suara serak2 rock si Erffan ni..tambah2 kalau time dia menyanyi lagu Adam&Stacy..hihihi..

Kami doakan Erffan cepat sembuh dan boleh sm2 belajar..

2 comments:

d'amna said...

weh, y dont u add many2 pictures in the blog...it will be a memorable moment for the kids when they grow up...put some encouraging words, who knows..it helps them in the future..yelah..bebudak ni tak de mak pak / aunties nak tuliskan blog utk derang...hihi..Go pra jengka 8

sk said...

mmg niat d hati nak letak pics tp u taw2 je broadband d kwsn kg..wat sakit ati je try upload pics..huhu
btw, thanx for d suggestion ye